Personal trainer Amsterdam

Bent u op zoek naar een Personal trainer Amsterdam? Dan zijn de personal trainers van The Athletic Club misschien wel iets voor u. In deze club wordt u getraind als een atleet, zowel lichamelijk als geestelijk, met behulp van klimrekken, ringen, touwen en andere traditionele middelen. De traditionele middelen hebben namelijk nooit hun kracht verloren, zolang u maar consequent traint. De volgende sporten worden hier beoefend, fitness, looptraining, kickboksen, pilates, yoga, personal hormonal Profiling, fysiotherapie en spinning.

Voordat u gaat trainen met een personal trainer Amsterdam krijgt u eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt een trainingsplan opgesteld in overleg met u waarin uw tussentijdse doelstellingen worden vastgelegd. Ook zal de uiteindelijke doelstelling in het plan worden opgenomen, want hier gaat het immers om. De personal trainers zullen u tot het uiterste drijven en motiveren, zodat u er alles en meer eruit haalt als erin zit. Zo zult u er zeker van zijn dat uw al uw persoonlijke doelstellingen uiteindelijk bereikt worden.

Kortom bent u op zoek naar een personal trainer Amsterdam die zorgt dat u uw trainingsdoelstellingen behaald en meer, dan is het aan te raden om eens langs te gaan bij The Athletic Club en een intakegesprek aan te vragen.

Personal training Amsterdam

Traint u graag, maar zou u graag wat meer persoonlijke begeleiding willen hebben? Dan is The Athletic Club zeker een aanrader voor u. Bij deze vereniging vinden ze het zeer belangrijk dat ze alle leden van de club kennen. Voordat u hier kunt trainen, zal er dan ook eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt er besproken wat de doelstellingen zijn die u graag wilt behalen. Aan de hand van dit gesprek zullen we vaststellen wat voor membership voor u het beste geschikt is.

Bij deze vereniging is er veel aandacht voor personal training. Zo zijn er personal trainers beschikbaar, maar u kunt ook in groepjes trainen. The Athletic Club streeft ernaar om de deelnemers van de groepstrainingen zo klein mogelijk te houden, ze vinden het namelijk belangrijk dat er veel aandacht is voor personal training is. Mensen komen immers niet alleen voor de fun trainen, maar willen ook nog een bepaald doel halen. De medewerkers willen er alles aan doen om het mogelijk dat maken dat uw doel en meer zo snel mogelijk wordt bereikt.

Kortom, deze vereniging heeft personal training Amsterdam hoog in het vaandel staan. Ze zullen er alles aan doen om te zorgen dat u uw trainingsdoelstellingen behaald worden.

Fitness Amsterdam

Op zoek naar een leuke vereniging waar u kunt fitnessen in Amsterdam, dan is The Athletic Club Amsterdam wel een echte aanrader. Deze vereniging heeft sinds 1 Juni dit jaar de deuren geopend en is gevestigd in de buurt van het Vondelpark in Amsterdam.

Bij deze vereniging leggen ze veel nadruk op het behalen van persoonlijke doelstellingen. Deze worden in overleg met een personal trainer opgesteld. Zo kunt u fitnessen met een doel. Ook worden er allemaal tussentijdse doelstellingen opgesteld, dit om uw motivatie op pijl te houden. En zodat u ook tussentijds uw vooruitgang kunt vaststellen.

Bij deze club kunt u ook fitnessen in Amsterdam, er is veel aandacht voor krachttraining. De nadruk wordt gelegd op de training van de romp, waardoor indirect het hele lichaam wordt getraind.  Ook wordt er veel aandacht besteed aan de juiste houding, ook dit is belangrijk bij fitness.

Er wordt ook veel polymetrie getraind. Dit is afkomstig van de topsport en zorgt ervoor dat uw kracht en snelkracht toenemen. Hierdoor ga je sneller rennen, efficienter bewegen, ga je hoger springen etc.

Dus wil je Fitnessen in Amsterdam, breng dan ook eens een bezoek aan The Athletic Club Amsterdam. U zult hier zeker geen spijt van krijgen.

Cadmin